Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İlahiyatçı Cemil Kılıç’a sopalarla saldıran üç kişi serbest

İlahiyatçı Cemil Kılıç’a sopalarla saldıran üç kişi serbest


Artı Gerçek – İlahiyatçı yazar Cemil Kılıç’a İstanbul Gaziosmanpaşa’daki evinin önünde sopalarla saldıran ve valilik tarafından iki gün sonra yakalandıkları duyurulan üç kişi, serbest bırakıldı.

Mağdur Cemil Kılıç, kendisine saldıran üç kişinin salıverildiğini Twitter hesabından duyurdu ve “Şaşırdık mı?” notunu düştü:

VALİLİK ‘İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR’ DEMİŞTİ

İstanbul Valiliği’nden bugün yapılan açıklamada, zanlıların tespit edildiği belirtilerek şu ifadeler kullanılmıştı:

“R.B. isimli şahıs 26 Mart 2023 tarihinde yakalanmış, sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulanmıştır. Y.G. ve E.D. isimli şahıslar da bugün gözaltına alınmış, tahkikat işlemleri devam etmektedir.”

KILIÇ GÖREVDEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Cemil Kılıç, 23 yıldır sürdürdüğü eğitimcilik görevinden aralık ayında ihraç edilmişti. Gebze Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’nde öğretmenlik yapan Kılıç, hedefi haline getirilmesinin ardından görevinden alınmıştı. Kılıç, görevinden alınmasını “Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 23 yıllık eğitimcilik görevime son verildi. Tarikatlar istedi, MEB ihraç etti” diyerek duyurmuştu. Kılıç, ihraç gerekçeleri arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e kitap hediye etmesi olduğunu da belirtmişti.

Kılıç, geçen günlerde tekrar göreve döndüğü açıklamış ve şu mesajı paylaşmıştı: “Sapık imam Halil Konakçı, İslam düşmanı Akit, sapık tarikatlar ve avaneleri, size bir haberim var. 97 gün önce ihraç edildiğim görevime yakında yeniden başlıyorum. Yargı, MEB’in işlemini hukuka aykırı bulup iptal etti.” (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version