Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hasta tutuklu İşçi: Ceza almadığımız gün yok


ŞIRNEX– Ahlat T Tipi Kapalı Cezaevi’nde kalan hasta tutuklu Naif İşçi, ceza almadıkları bir günün dahi olmadığını aktararak, artan baskılara karşı duyarlılık çağrısı yaptı.

Ahlat T Tipi Kapalı Cezaevi’nde bulunan hasta tutuklu Naif İşçi, ailesiyle yaptığı telefon görüşmesinde cezaevi yönetiminin siyasi tutuklular üzerindeki saldırılarının her gün yoğunlaştığını ifade ederek, duyarlılık çağrısında bulundu. 

‘CEZA ALMADIĞIMIZ GÜN YOK’ 

İşçi, cezaevi yönetimi müdürünün değişmesi ile birlikte baskıların da arttığını söyleyerek, “Hem cezaevi müdürü hem de gardiyanlar bize karşı çok kötüler. Çoğu zaman sebepsiz yere bizi cezalandırıyorlar. İnfazlarımızı yakmak istiyorlar. Bize kitaplarımızı vermiyorlar, odalarımızı değiştirmiyorlar. Hasta arkadaşlarımız tedavi edilmiyor, hastaneye  götürmüyorlar. Cezaevi müdürü değişti. Değiştiğinden beridir bu üç aylık süreçte arkadaşlarımızın  ceza almadığı gün yok. Aynı zamanda bize gazete de vermiyorlar” diye aktardı.

DUYARLILIK ÇAĞRISI 

Duyarlılık çağrısında bulunan İşçi, “Avukatların ve milletvekillerinin bunun  üzerinde durmasını  istiyoruz. Buradaki durum iyi değil. Bu devam ederse hepimizin infazı yakılacak. Üzerimizde baskı ve saldırılar var” dedi.

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version