Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Gözaltına alınan SOL Partililer serbest bırakıldı

Gözaltına alınan SOL Partililer serbest bırakıldı


Artı Gerçek – Dün Kadıköy’de “Hükümet istifa” demek ve Kızılay’ı protesto etmek için toplanan SOL Partililerden 77 kişi gözaltına alındı. SOL Parti Ümraniye İlçe Yöneticisi Cihangir Taş tutuklama talebiyle, parti üyesi Nezircan Arslan ise adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Parti üyeleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SOL Parti’den yapılan açıklamada, “Mahkemeye sevk edilen arkadaşlarımız adli kontrolle serbest bırakıldı. Sorumlular hesap verene kadar mücadeleye devam edeceğiz! Dayanışma ve mücadeleyle yeni bir ülke kuracağız!” ifadeleri kullanıldı.

BirGün’de yer alan habere göre; Aralarında SOL Parti MYK Üyesi Alper Taş ve İstanbul İl Başkanı Deniz Demirdöğen’in yanı sıra avukatların da bulunduğu SOL Partililerin 75’ü gece geç saatlerde serbest bırakıldı.

SOL Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Koç, SOL Parti Ümraniye İlçe Yöneticisi Cihangir Taş ve parti üyesi Nezircan Arslan bugün savcılığa sevk edildi. Kemal Koç ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

SOL Parti Ümraniye İlçe Yöneticisi Cihangir Taş tutuklama talebiyle, parti üyesi Nezircan Arslan ise adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. (Kaynak)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version