Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Gazeteci İsmet Demirdöğen vefat etti

Gazeteci İsmet Demirdöğen vefat etti


Artı Gerçek – Gazeteci İsmet Demirdöğen, Ankara’da bir süredir yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanlığı ve Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyeliği yapmış olan Demirdöğen 63 yaşındaydı.

Demirdöğen için 10 Mart Cuma günü saat 13.00’de Oran Cemevi’nde tören düzenlenecek.
Ardından, cenazesi Gölbaşı mezarlığında toprağa verilecek.

ÇGD: AİLESİNİN VE ÖRGÜTÜMÜZÜN BAŞI SAĞOLSUN

Çağdaş Gazeteciler Derneği’de (ÇGD) Yönetim Kurulu üyeliği, Genel Sekreterlik ve Generl başkanlık görevinde bulunan İsmet Demirdöğen’in meslek örgütü başsağlığı mesajı yayımladı. ÇGD, “Ankara gazeteciliğinde, mesleki tecrübesi ve örgütlü mücadelesiyle sevilen değerli meslek büyüğümüz İsmet Demirdöğen’in acı kaybını öğrenmiş bulunmaktayız” ifadelerini kullandı. Dernek, “Toprağı bol, ışıklar içinde olsun; ailesinin ve örgütümüzün başı sağolsun” dedi.

ÇGD’nin paylaşımı şöyle:

KILIÇDAROĞLU: TÜM MESLEKTAŞLARINA BAŞSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLİYORUM

Demirdöğen’in vefat haberinin ardından siyasilerden baş sağlığı mesajı gelmeye başladı. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından mesaj yayımladı. Demirdöğen’in çalışma arkadaşı olduğunu belirten Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:

DAVUTOĞLU: BASIN CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başsağlığı dileklerini iletti. Davutoğlu, “Ailesine, sevenlerine ve basın camiasına başsağlığı dilerim” dedi.

Davutoğlu’nun Paylaşımı şöyle:

İSMET DEMİRDÖĞEN KİMDİR?

Dersim’in Hozat ilçesinde 1960 yılında dünyaya gelen Gazeteci İsmet Demirdöğen, Hozat ve Ankara’daki eğitimlerinin ardından Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Türkiye Süt Endüstrisi Kurumu’nda Satınalma Memuru olarak çalışma hayatına başlayan Demirdöğen ANKA Ajansı’nda Muhabir olarak gazeteciliğe başladı. 1991 – 1993 yılları arasında Kültür Bakanlığı Bakanlık Müşaviri olarak görev yapan Demirdöğen çeşitli gazete, dergi ve ajanslarla televizyonlarda muhabir, parlamento şefi, haber müdürü, haber koordinatörü ve Ankara Temsilcisi olarak görev aldı. 2013 yılında CHP TBMM Grubu’nda Basın Danışmanlığı görevine getirilen Demirdöğen, Çağdaş Gazeteciler Derneği Genel Başkanlığı ve RTÜK Üyeliği de yaptı. (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version