Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ersan Şen-Meral Akşener görüşmesinden, ‘teklif ya da talep’ çıkmamış!

İyi Parti Sözcüsü Zorlu’dan ‘Ersan Şen’ açıklaması: İstişare amacıyla davet edildi


Televizyon programlarında her konuda ‘yorum’ yapmasıyla bilinen hukukçu Ersan Şen, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile 10 Mart’taki görüşmesinin detaylarını Habertürk’te anlattı. Şen’in açıklamalarına göre görüşmede bir talep ya da teklif olmamış.

Meral Akşener’le ailecek yemek yediklerini söyleyen Şen, “Aslında başlangıçta 1+2 formülü daha geçerli iken içeride 1+5+2 formülüne geçilmiş. Bu formülden cumhurbaşkanı yardımcılığı söz konu olan arkadaşlar da tam hoşnut olmamış.” dedi.

Kübra Par’ın sunduğu ‘Açık ve Net’ programında konuşan Şen, “Kendisi anlattı, ben dinledim. Herhangi bir talep, teklif olmadı. Yaklaşık 4 saatlik bir görüşme oldu. Aile bireyleri de vardı. Enine boyuna herşeyi masaya yatırdık, konuştuk. Bilgi alışverişinde bulunduk. Bundan sonrası için neler yapılıp yapılamayacağına dair konuştuk.” açıklamasında bulundu.

Ersan Şen, “Hala siyasete girmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Yok, hayır hayır. Öyle bir talebim de teklifim de olmadı. Kendisiyle de öyle bir konuşmamız olmadı.” şeklinde cevap verdi.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version