Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan’ın hedef aldığı CHP Hatay Milletvekili Şahin: Cumhurbaşkanı’nın sözlerini halkımın vicdanına bırakıyorum, incinen incinsin!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isim vermeden hedef aldığı CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, "Deprem bölgelerinde yaşayanlar biliyor neyin ne olduğunu. Cumhurbaşkanı'nın sözlerini halkımın vicdanına bırakıyorum. İncinen incinsin! Bunlarla uğraşacak zamanım yok. Kim doğru kim yanlış takdir halkımızındır" dedi.


Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isim vermeden hedef aldığı CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, “Deprem bölgelerinde yaşayanlar biliyor neyin ne olduğunu. Cumhurbaşkanı’nın sözlerini halkımın vicdanına bırakıyorum. İncinen incinsin! Bunlarla uğraşacak zamanım yok. Kim doğru kim yanlış takdir halkımızındır” dedi.

Erdoğan, bugün seçim kararını imzalamasının ardından yaptığı açıklamada, TBMM’de, “Hatay’a zamanında gelmediniz, Hatay’ı ölüme terk ettiniz, Hatay’a kefen bile vermediniz, 40’lı 40’lı kıyafetleriyle battaniyelere, bazıları da sarılı olmayan bacaklarıyla gömüldüler, bazıları gömülemedi bile, uzun günler sıra beklediler” diyen CHP’li Şahin’i hedef aldı. Erdoğan, “Parlamentoda ana muhalefetin bazı temsilcilerinin garip garip konuşmalarını dinliyorum. Bu zavallılar daha bizim ilk gün bakan arkadaşlarım deprem bölgelerindeydi, bürokratlarımız, teknokratlarımız bölgedeydi. Hanımefendi konuşuyor; öyle senin konuştuğun gibi değil. Hatay milletvekiliymiş. Biz sadece Hatay değil 11 ilin 11’inde de çalışmaları sürdürdük” ifadesini kullandı.

“İncinen incinsin”

Şahin, Erdoğan’ın açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Şahin, şöyle dedi:

“Ben Türkiye’nin vekiliyim. İskenderun’da depreme yakalandığım için ilk günler oradaydım. Nefes veren milletin sesi olup, milletin Meclis’inde yaşadıklarımızı anlattım. Gelmediniz demiyorum, ‘tedbir almadınız, kurtarma yapmadınız, üç gün arama kurtarma ekipleri gelmedi, geldiğinde de malzeme eksikti, insanları ölüme terk ettiniz’ diyorum

Günlerce uğranmayan göçükler oldu, hala da var. Şimdi de ’33. gündeyiz barınma sorununu hala çözmediniz’ diyorum. Bir kez daha çağrımızı yineleyip halkımızın eksiklerinin giderilmesini istiyorum. 

Deprem bölgelerinde yaşayanlar biliyor neyin ne olduğunu. Cumhurbaşkanı’nın sözlerini halkımın vicdanına bırakıyorum. İncinen incinsin! Bunlarla uğraşacak zamanım yok. Kim doğru kim yanlış takdir halkımızındır.” 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version