Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan: Hayallerimiz, vizyonlarımız, hedeflerimiz için kritik bir tercihin arifesindeyiz

Erdoğan: Hayallerimiz, vizyonlarımız, hedeflerimiz için kritik bir tercihin arifesindeyiz


Artı Gerçek – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükçekmece öğrenci yurdunda bulunan depremzedelerle iftarda bir araya geldi. “İftar buluşması”nda konuşan Erdoğan ‘Türkiye Yüzyılı diye ifade ettiğimiz hayallerimiz, vizyonlarımız, hedeflerimiz için kritik bir tercihin arifesindeyiz’ dedi.

Deprem bölgelerine ilişkin konuşan Erdoğan “Amacımız 1 yıl içinde altyapısıyla sosyal ve ticari birimleriyle 319 bin konut, toplamda da 650 bin konut inşa ederek deprem bölgesini ayağa kaldırmaktır” dedi.

Erdoğan “Milletimizin birlik, beraberlik, kardeşlik hasletlerinin ne kadar güçlü olduğunu son deprem felaketinde bir kez daha gördük” diye konuştu.

14 Mayıs’taki seçimlere işaret ettiği konuşmasında Erdoğan “Türkiye Yüzyılı diye ifade ettiğimiz ülkemizin ve milletimizin önümüzdeki asrına dair hayallerimiz, vizyonlarımız, hedeflerimiz için kritik bir tercihin arifesindeyiz. Bizi girdiğimiz hiçbir mücadelede yalnız bırakmayan milletimizin, bu defa da desteğiyle yanımızda yer alacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version