Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan deprem bölgesinde: Betonlar dökülüyor, çok güzel

Erdoğan deprem bölgesinde: Betonlar dökülüyor, çok güzel


Artı Gerçek – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maraş’ta Pazarcık Depremi Sonrası 17902 Afet ve Köy Konutu İlk Temel Atma Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasının sonunda da canlı bağlantıyla depremin yıktığı noktalardaki inşaat faaliyetlerini göstererek beton mikserlerinin çalışması üzerine heyecanını gizleyemedi.

Konuşmasının son bölümünde depremin vurduğu 11 kentten yapılan canlı bağlantılarla temel atma törenlerini yayınlatan Erdoğan’ın, “Mikserleri çalıştıralım” diye seslenmesi ve “Mikser betonu inşallah sağlam zemine döksün”, Evet mikserleri bir görelim, betonlar dökülüyor, çok güzel, “Güzel, beton geldi” sözleri dikkat çekti.

ÜÇ DAKİKA ARAYLA İKİ DEPREM OLMUŞTU

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) verilerine göre, merkez üssü Göksun olan ilk deprem, saat 12.20’de yaşanmıştı. 12.9 kilometre derinlikte gerçekleşen depremin büyüklüğü 5.3 olarak kaydedilmişti. Göksun merkezli ikinci deprem de üç dakika sonra gerçekleşmişti. Dört büyüklüğünde meydana gelen ikinci depremin, 7 kilometre derinlikte olduğu belirlenmişti. Tedirginlik yaratan depremlerin ardından, bölgede saha tarama çalışmaları başlatılmıştı.

7 AY ÖNCE DE KÜTAHYA’DA ‘MİKSER ÇOK ÇABUK BİTTİ BETONUN YA’ DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos 1922-2022 Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri Kütahya Toplu Açılış Töreni’nde konuşmuştu.

Erdoğan, törende mikserin döktüğü çimentoyu yetersiz bularak “Mikser çok çabuk bitti betonun ya, devam et devam. Bizim betonlar bu kadar kısa zamanda tükenmez” demişti.

(HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version