Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ekrem İmamoğlu’ndan Kurum’a: Bu, bir seçim vaadi dili

Ekrem İmamoğlu'ndan Kurum'a: Bu, bir seçim vaadi dili


– Kadıköy Rasim Paşa Mahallesi Hayrullah Efendi sokakta bulunan Nurcan Apartmanı kentsel dönüşüm kapsamına alınarak belediye ekipleri tarafından kontrollü şekilde yıkıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da yıkımı takip etti.

İmamoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un “İstanbul’da şehrin içindeki 1,5 milyon riskli konutu hem Anadolu hem Avrupa yakasında belirlediğimiz 2 rezerv alana taşıyacağız” sözlerine tepki gösterdi.

‘BIRAKIN SEMTİ, HANGİ MAHALLEYİ TAŞIMIŞSINIZ BUGÜNE KADAR?’

İmamoğlu, “Bu, bir seçim vaadi dili. 1,5 milyon konutu hangi rezerv alana taşıyacak? Bileniniz var mı? Yani 4,5 milyon insan. Ben nerede olduğunu, böyle bir rezerv alanın bilmiyorum. Ya Allah aşkına, bırakın semti, hangi mahalleyi taşımışsınız bugüne kadar? Yani bir yerden alıp, bir yere taşıdığınız bir mahalle gösterin İstanbul’da. Bu işlere, bu milletin karnı tok. Söylediği sözlerden ben bir şey anlamadım” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version