Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Depremzedeler için gönderilen ‘marka’ mont ve botlar AFAD’ın deposunda bekletiliyor!

Depremzedeler için gönderilen ‘marka’ mont ve botlar AFAD’ın deposunda bekletiliyor!


Milano’dan depremzedeler için gönderilen ünlü bir markanın kaban, mont ve botlarının AFAD’ın Adana’daki deposunda haftalardır bekletildiği ileri sürüldü. Markanın kabanının fiyatı 12-13 bin TL civarında. Botlar ise piyasada 2 bin 500 liraya satılıyor. AFAD’ın söz konusu yüzlerce koli ‘marka’ mont, kaban ve botları ne yapacağı merak konusu oldu.

Gazeteci Bahadır Özgür, fotoğraflarla destekleği konuyla ilgili paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Deprem yardımı giysilerin peşine niye düşüyoruz? Milano’dan iletilen bir mesajı kamuoyu ile de paylaşayım: Burası AFAD’ın Adana deposu. Ortadaki koliler depremin ilk günlerinde Milano’dan ünlü bir moda markasının gönderdiği kabanlar. Piyasa değeri 40 milyon lirayı buluyor. Marka Woolrich. 3000 ürün bağışladı. Kabanlar Beymen’de 12-15 bin TL arası satılıyor. Diğer bir marka Primadonna. Bir TIR bot gönderdi. Piyasada 2.5 bin lira. Böyle yardım yapan çok marka var. Umarım bazı depremzedelerin sırtında Woolrich kaban, ayağında Primadonna bot vardır.”

Deprem yardımı giysilerin peşine niye düşüyoruz? Milano’dan iletilen bir mesajı kamuoyu ile de paylaşayım:

Burası AFAD’ın Adana deposu. Ortadaki koliler depremin ilk günlerinde Milano’dan ünlü bir moda markasının gönderdiği kabanlar. Piyasa değeri 40 milyon lirayı buluyor. pic.twitter.com/xN5l2JgjRo

— bahadır özgür (@bahadir_ozgr) March 3, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version