Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Danışmanı yanıt verdi: Hulusi Akar, Akşener’i ziyaret etti mi?

Danışmanı yanıt verdi: Hulusi Akar, Akşener’i ziyaret etti mi?


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in altılı masadan ayrılması ve akabinde Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu formülüyle masaya geri dönmesinin perde arkasında yaşananlara ilişkin tartışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda Karar yazarı Akif Beki, 2018 seçimlerinde muhalefetin ortak adayı olmaması için Abdullah Gül’ün bahçesine helikopterle inen dönemin Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın bu kez Savunma Bakanı sıfatı ile Meral Akşener’i ziyaret ettiğine dair bir iddiayı gündeme getirdi.

Bu iddiaya Milli Savunma Bakanlığı İletişim Danışmanı Ekrem Okutan’dan yanıt geldi.

Ekrem Okutan, “Beki, görünen o ki hezeyan içinde, HALÜSİnasyon görüyor” dedi.

Akif Beki dedi ki; bir helikopter, Altılı masa adayının açıklanmasından hemen önce Muhalefet semalarında uçmuş. Beki,görünen o ki hezeyan içinde, HALÜSİnasyon görüyor. Tavsiyem; doktora görünmesi,temennim, başını semaya her kaldırdığında yalanları için Allah’tan af dilemesidir.

— Ekrem OKUTAN (@ekremokutan) March 7, 2023

Okutan, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

“Akif Beki dedi ki; bir helikopter, Altılı masa adayının açıklanmasından hemen önce Muhalefet semalarında uçmuş. Beki,görünen o ki hezeyan içinde, HALÜSİnasyon görüyor. Tavsiyem; doktora görünmesi,temennim, başını semaya her kaldırdığında yalanları için Allah’tan af dilemesidir.”

Serbest Görüş:

 

‘ORTAK  ADAYI MI KONUŞTULAR?’

Beki, şunları yazmıştı:

“Güvenilir bir rivayet zincirinden benim kulağıma kadar geldi, inananlar olmuş, düşünün. Akar; şimdi de Savunma Bakanı olarak Akşener’i ziyaret etti mi, ortak adayı mı konuştular, getirdiği mesaj neydi, ikna etmeyi başardı mı? Yani Akşener’in kriz çıkaran hamlesinde gizli ziyaretçisinin bir rolü, etkisi var mı? Şimdilik esrarını koruyor ama sis perdesi dağılınca aslı astarı çıkacaktır. Gizli kapaklı müdahaleler, bilhassa alışkanlık haline getirildiğinde ilanihaye sır olarak kalmıyor, bu bir.”


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version