Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

CHP’li belediye başkanlarından ortak mesaj: Kılıçdaroğlu’nu yalnız bırakmayacağız

CHP'li belediye başkanlarından ortak mesaj: Kılıçdaroğlu'nu yalnız bırakmayacağız


İYİ Parti lideri Meral Akşener’in adaylık çıkışıyla Altılı Masa’dan kalkmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde bir araya gelen beş CHP’li belediye başkanı arasında yer alan İzmir Büyükşehir Beledi Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. Üç isim de paylaşımlarıyla “Kılıçdaroğlu’nu yalnız bırakmayacağız” mesajı verdi.

Soyer, açıklamasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu da etiketledi.

Soyer’in paylaşımı şöyle:

“Bu toprakların hasret kaldığı yepyeni bir dönem başlıyor…

Gençlerimizin hayal kurabildiği, tüm farklılıkların zenginliğe dönüştüğü, düşüncelerin özgürlükle yeşerdiği, doğanın zulüm görmediği bir gelecek çok yakın.

Bu geleceğin peşindeyiz. @kilicdarogluk”

‘KILIÇDAROĞLU’NU YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ’ VURGUSU

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de toplantı sonra sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. Karalar ve Seçer’in mesajlarında da “Kılıçdaroğlu’nu yalnız bırakmayacağız” ifadeleri öne çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Bakanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesaplarından eş zamanlı açıklama yapmıştı. İkilinin açıklamalarında hem Kılıçdaroğlu’nun iradesine vurgu yapılmış, hem de Millet İttifakı’na dağılmama çağrısı yer almıştı. (HABER MERKEZİ)


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version