Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Beşiktaş tribünleri bir kez daha haykırdı: “Hükümet istifa!”

Beşiktaş tribünleri bir kez daha haykırdı: “Hükümet istifa!”


On binlerce kişinin can verdiği Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından stadyumlarda yükselen ‘hükümet istifa’ sloganı Dolmabahçe’de bir kez daha duyuldu. Beşiktaş taraftarları Ankaragücü maçında hükümeti istifaya davet etti.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş, Ankaragücü’nü konuk etti. Maç öncesi depremde hayatlarını kaybedenler ve Fenerbahçe’nin efsane ismi Ziya Şengül için saygı duruşunda bulunuldu. Ardından okunan İstiklal Marşı’nın bitimiyle Beşiktaş taraftarları ‘Hükümet istifa’ sloganları attı.

İlk önce Fenerbahçe taraftarının Konyaspor maçında ardından Beşiktaş taraftarının Antalyaspor maçındaki ‘Hükümet istifa’ tezahüratı, Dolmabahçe’de bir kez daha yükseldi.

Öte yandan Fenerbahçe taraftarları da takımlarının Euroleague’de oynadığı Virtus Bologna maçında da ‘Hükümet istifa’ tezahüratı yapmıştı.

Fenerbahçe taraftarının 25 Şubat’taki Konyaspor maçı boyunca “hükümet istifa” diye slogan atması gündem olmuştu.

Taraftarların hükümeti istifaya davet etmesine öfkelenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, futbol müsabakalarının seyircisiz ya da ‘tedbir alınarak’ oynanmasını istemişti

27 Şubat’ta da İnönü Stadyumu’nda Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş’ın tribünlerinden “hükümet istifa” sloganı yükselmesi üzerine Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden istifa etmişti.

FENERBAHÇE TARAFTARINA KAYSERİ’DE YASAK GELMİŞTİ!

Fenerbahçe taraftarının Konyaspor karşılaşmasında ”yalan yalan yalan, dolan dolan dolan, 20 sene oldu istifa ulan!, hükümet istifa” slogan atması üzerine Kayserispor deplasmanına alınmamasına karar verilmişti.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version