Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ahmet Dönmez’den dehşete düşüren iddia: Muhalefet seçimi kazanırsa askeri darbe yapılacak

Ahmet Dönmez’den dehşete düşüren iddia: Muhalefet seçimi kazanırsa askeri darbe  yapılacak


Gazeteci Ahmet Dönmez, “Ankara’da seçimlerin muhalefetin kazanması halinde onlara iktidara vermemek için bir askeri müdahaleyle yönetime el koyma toplantıları yapılıyor.” dedi.

Ahmet Dönmez’in açıklamalarına göre ‘darbenin’ gerekçesi ise PKK olarak gösterilecek. Altılı Masa’nın HDP’nin desteğiyle seçimi kazandığı, HDP’nin ise PKK’nın siyasi kanadı olduğu ileri sürülerek yönetime el konulacak. Deprem öncesinde başlayan söz konusu ‘tersine’ darbe toplantılarının Erdoğan’ın onayıyla yürütüldüğü ve toplantılara Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın başkanlık ettiği belirtiliyor. MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın da toplantılardan haberinin olduğu aktarıldı.

İsveç’te yaşayan sürgün gazetecilerden Ahmet Dönmez, çok önemli bir iddiada bulundu. Dönmez’in ‘sağlam kaynaklardan doğrulattığını’ bilgiye göre AKP rejimi, iktidarı bırakmamak için gerekirse ‘askeri darbe’ yapmayı bile göze aldı. Ahmet Dönmez, şunları söyledi:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIFBI Direktörü: Covid salgınının sebebi ‘büyük olasılıkla’ Çin’deki laboratuvar sızıntısıSONRAKİ YAZIAFAD görevlisi su isteyen depremzede kadını böyle rencide etti: ‘Parmağındaki yüzüğü satıp parayla al’

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version