Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yeni Malatyaspor ligden resmen çekildi: Şehrimiz hayalet bir şehre dönüştü

Yeni Malatyaspor ligden resmen çekildi: Şehrimiz hayalet bir şehre dönüştü


Artı Gerçek – Maraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremden sonra Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ligden resmen çekilme kararı aldı.

Depremden sonra “Şu an futbolun zamanı değil, binlerce insanımız göçük altında” diyen Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman “Durumumuz içler acısı, şehrimiz bir hayalet şehre dönüştü. Buradan cenazelerimizi daha yeni taşıyoruz. Yardımları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Çadır ve konteyner ihtiyacımız var” diyerek ligden çekildiklerini duyurdu.

DEVAM EDECEK DURUMDA DEĞİLİZ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural da tv100’de katıldığı canlı yayında, “Federasyonumuzdan ricamız Yeni Malatyaspor’u geri kalan bölümde bağışlasınlar. Devam edecek durumda değiliz. Federasyonumuzun yarın toplantısı var, karar verecekler. Şuan ki psikolojiyle yabancı oyuncularım şehri terk etti. Afrika’dan Avrupa’dan gelen var, gitmek istiyorlar, bunları engelleyemiyoruz. Türk oyuncularımın hepsi evlerinde, buraya getiremiyoruz onları. Çünkü Ahmet’imizin odasının önünden geçecekler. Bu psikolojiyle bu yarışa devam edecek durumda değiliz” ifadelerini kullandı.

Depremde enkaz altında kalan Yeni Malatyaspor kalecisi Eyüp Ahmet Türkaslan depremin ikinci gününde vefat etmişti. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version