Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Vatandaşlar enkaz altında bakanlar kameralara görünme derdinde: Pes dedirten görüntüler

Vatandaşlar enkaz altında bakanlar kameralara görünme derdinde: Pes dedirten görüntüler


10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Şanlıurfa’ya giden AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması sırasında kameralara görünmek isteyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati adeta cambazlık yaptı. Protokolde itiş kakış yaşanması neden olan görüntüleri izleyen vatandaşlar ‘halk can derdinde bakanlar protokol derdinde’ yorumunda bulundu.

Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremde yıkım yaşanan Şanlıurfa’yı ziyaret etti. Turgut Özal Parkı’nda kurulan çadır kentteki incelemelerinin ardından basın açıklaması yapan Erdoğan konuşması sırasında protokol savaşı yaşandı.

Kameralar görünmek isteyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati adeta cambazlık yaptı. Erdoğan’ın sağında bulunan Nebati kameraya çıkmadığını anlayınca bu defa Erdoğan’ın sol tarafında geçti. Binali Yıldırım iterek kendine yer açan Nebati’nin halini gören Erdoğan konuşmasına ara vererek sert bir bakış attı.

İşte o anlar:

📌 Nureddin Nebati ve Binali Yıldırım’ın kamera açısına girme yarışı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da dikkatini dağıttı. pic.twitter.com/myxj7nvS2Q

— 23 DERECE (@yirmiucderece) February 11, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version