Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Tayyip Erdoğan, Hatay’dan konuştu: Şerefsizler, namussuzlar, haysiyetsizler!

Tayyip Erdoğan, Hatay’dan konuştu: Şerefsizler, namussuzlar, haysiyetsizler!


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, incelemelerde bulunmak için gittiği Hatay’da konuştu. Buna göre ölü sayısı 9 bin 57, yaralı sayısı 52 bin 979, yıkılan bina sayısı 6 bin 444’e çıktı. 1 yıl içinde depremzedeleri TOKİ maarifatiyle yapılacak evlere yerleştirileceğini iddia eden Erdoğan, iktidara yönelik eleştirilere de tepkiliydi. Ağır ifadeler kullandı:

Böyle bir dönemde hala basit, siyasi çıkar uğrana, çirkefçe hala burada olumsuz kampanyalar yürütmeye ben şu anda hazmedemiyorum. Makamımın sorumluluğu olmasa ben şu anda farklı konuşurum.

Ara dönemde depremzedelere 10’ar bin lira vermeyi açıkladım. Bu bir son değil, 1 yıl içerisinde de tüm felaketzedelerimizin konutlarını 10 vilayetimizde TOKİ yönetiminde tüm firmaları devreye sokmak suretiyle enkaz kaldırmayı hızlandıracağız, konut yapımını hızlandıracağız.

21 bin 200 personel görev yapıyor. Bazı haysiyetsiz, namussuz  kişiler kampanya yaparak Hatay’da asker göremedik gibi yalan yanlış iftiralar atıyorlar. Askerimiz, jandarmamız, polisimiz şereflidir. Bu şerefsizlerin ağzına biz onları meze yaptırmayız. Bunu da herkesin bilmesi lazım.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version