Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sinan Ateş paylaşımları iddiasıyla evine 8 kurşun sıkıldı

Sinan Ateş paylaşımları iddiasıyla evine 8 kurşun sıkıldı


Artı Gerçek – Sinan Ateş suikastinin ardından bir silahlı saldırı daha düzenlendi. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş suikastiyle ilgili paylaşımlar yapan bir sosyal medya hesabını yönettiği öne sürülen Hacı Cesur’un evine iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

‘GÖNDEREN BELLİ, GELEN BELLİ’

Saldırı anına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini paylaşan Hacı Cesur, şu açıklamayı yaptı: “Bugün evime gelen iki müptezel keşif yapıyor, kapıyı çalıyor, saat 11.00’de eve 8 el ateş ediyor. Gönderen belli, gelen belli. Emniyet teşkilatını ve savcıları göreve çağırıyorum.

BU YAPI TARAFINDAN 6 KEZ SALDIRIYA UĞRADIM’

Bugüne kadar bu yapı tarafından 6 kez silahı saldırıya uğradım, yılmadım. Bu saldırılar devam edecek biliyorum. Yüce Türk adaleti elbet bir gün gereğini yapacak diye düşünüyorum.”

Hacı Cesur’un Twitter hesabından, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter hakkında bazı iddialarda bulunması da dikkat çekti.

SOYKAN: YENİ CİNAYETLER Mİ BEKLENİYOR?

Hacı Cesur’a ilişkin saldırıyı gündeme getiren gazeteci Timur Soykan, Sinan Ateş cinayetinden sonra saldırıların devam ettiğini belirterek, “Sinan Ateş cinayetiyle ilgili paylaşımlar yapan bir hesabı yönettiği iddiasından sonra Hacı Cesur’un evi kurşunlanıyor. Ama çıt çıkmıyor. Yeni cinayetler mi bekleniyor?” sorusunu yöneltti. (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version