Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sinan Ateş için ölümünün 40. gününde Mevlid okutuldu

Sinan Ateş için ölümünün 40. gününde Mevlid okutuldu


Artı Gerçek – 31 Aralık 2022 tarihinde toprağa verilen Doç. Dr. Sinan Ateş, Emir Sultan Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif ile anıldı.

Ateş’in ailesi, cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Düzenlenen Mevlid-i Şerif’e, Ateş’in aile bireyleri, yakınları ve yüzlerce seveni katıldı.

Mevlid-i Şerif’in ardından Emir Sultan Meydanı’nda Sinan Ateş ve ölen depremzedeler için lokma dağıtıldı.

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş ile yanında bulunan arkadaşı Selman Bozkurt Ankara, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1456’ncı Sokak’ta, cami çıkışında motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Ateş, olay yerinde hayatını kaybetmiş, arkadaşı Bozkurt ise yaralanmıştı.

‘BİLDİKLERİMİZİ ANLATACAĞIZ; KİM SUÇ İŞLEMİŞSE CEZASINI ÇEKMELİ’

Sinan Ateş’in dayısı Mustafa Bozkurt, yeğeninin öldürülmesiyle ilgili bildiklerini açıklayacaklarını belirtirken 40. gün Mevlid’ini işaret etmişti. Bozkurt şöyle konuşmuştu:

“Biz Sinan evladımızın 40’ı mevlidini 11 Şubat Cumartesi akşam okutacağız. O güne kadar sabırla bekleyeceğiz. Ondan sonra bir şeyler açıklanamaz ise biz bildiklerimizi anlatacağız. Sokak süpürgesinin bildiği konuyu devletin irade koyucuları, kanun gözeticileri bilmiyor ise biz onlara anlatırız. Aslında gizli bir şey yok. Açık açık biliniyor. Benim kardeşim Halil İbrahim Bozkurt, ‘Bizim katilimiz mecliste’ kelimesini belki zamansız söyledi ama, aslında zamansız da değil, biz bunları biliyoruz yani. Bugün dokunulmazlıkları olanlar, yarın bizim gibi dokunur hale gelecektir. Kim bu ülkede bir suç işlemiş ise cezasını artık çekmeli. Eski Türkiye yok, eski Türkiye bitti. Sinan Ateş’te bu ülkede artık faili meçhul cinayetlerin olmamasının mihenk taşıdır.” (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version