Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Oyun yapımız, kazanmaya yeterli olmadı

Oyun yapımız, kazanmaya yeterli olmadı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Süper Lig’de Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Şenol Güneş’in sözleri:

“Kaybettiğimiz 2 puan var. Kazanmamız gereken bir maçtı. Bir takım verilere bakınca iyi olmamız, maçı kazanacağımız anlamını taşımıyor. İkinci yarı daha baskılıydık ama tekrar söylüyorum, hızlı, tempolu, top kaybı yapmayan, isabetli ortalar yapan takım olmalıydık. Telaşımız ve oyun yapımız, kazanmaya yeterli olmadı.

Cevap veremedik

Seyircimizin coşkusuna ve isteğine cevap veremedik, o anlamda üzgünüz. 2 puan kaybettik ama kazansak da oyunda eksiklerimiz vardı. Hem maçta üzüldük hem de olaylar vardı. Üst üste geldi.”

Bahçeli’nin “seyircisiz maç” sözlerine

Güneş, Bahçeli’nin “seyircisiz maç” sözlerine ilişkin olarak da şunları söyledi:

“Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Acımız büyük. Ama iyi de bir şeyler gördük. Tek yürek olan bir Türkiye var. Çaresizlik gibi görünen dönemde bu olayı unutturmadan geleceğe adım atmak gerekiyor. Büyük bir acı yaşadık.

Kavgayı hiç doğru bulmuyorum. Daha fazla el ele vermek gerekir. Bunların hepsi tartışılmalıydı. Maçların oynanması ya da seyircisiz oynanması… Şu anda bir şeyler söyleyerek gündemi değiştirmek istemiyorum. Konuşulacak konulardır. Her görüşte bir suçlama, aşağılama, yok etme, bunlardan sıyrılmamız lazım.

Hepimizin bir araya gelmesi gerek. Bazı kelimeler anlamını kaybetti. Umarım buna dönüş olur. Ülke olarak kendi düşmanımızı yaratmadan bunları bertaraf edebiliriz.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version