Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Merih Demiral, imzalı Ronaldo formasını satışa çıkardı: Ahbap’a bağışlayacak

Merih Demiral, imzalı Ronaldo formasını satışa çıkardı: Ahbap'a bağışlayacak


Artı Gerçek – İtalya Ligi Serie A takımlarından Atalanta’da forma giyen futbolcu Merih Demiral, koleksiyonundaki Cristiano Ronaldo’ya ait imzalı formayı, Maraş merkezli depremlerden etkilenen 10 ile yardım amacıyla açık artırmaya çıkardığını açıkladı. Demiral, elde edilen gelirin tamamını deprem bölgesinde kullanılmak üzere Haluk Levent öncülüğündeki yardım kuruluşu Ahbap’a bağışlayacağını söyledi.

Melih Demiral, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Ronaldo ile görüştüğünü ve Türkiye’de yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu aktardı. Koleksiyonundaki Ronaldo formasından elde edeceği gelirin tamamını deprem bölgelerine göndereceğini açıklayan Demiral’ın paylaşımı şöyle:

“Az önce Ronaldo ile konuştum.

Türkiye’de yaşananlara çok üzüldüğünü söyledi. Ronaldo’nun koleksiyonumdaki imzalı formasını açık artırma usulüyle satışa çıkarıyoruz.

Açık artırmadan elde edilecek gelirin tamamı deprem bölgesinde kullanılmak üzere @ahbap’a bağışlanacaktır.”

Demiral, AFAD”ın “Bölgede 10176 AFAD personeli, 10 bin 409 gönüllü ve 4 bin 470 Mehmetçik görev yapmakta” açıklamasının ardından sosyal medyadan tepkisini dile getirmiş ve “Yetersiz! Bölge nüfusu yaklaşık 15 milyon. İnsanlarımız kaç saattir göçük altında yardım bekliyor!” demişti. (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version