Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

MasterChef Türkiye’nin iki jürisi istifa etti

MasterChef Türkiye’nin iki jürisi istifa etti


TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması MaterChef’ten izleyicilerini üzecek haber geldi.

Mehmet Yalçınkaya’nın veda ettiği haberinin ardından ayrılık kararı alan bir diğer isim ise Somer Sivrioğlu oldu. Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan MasterChef, 2022 sezonu yeni sona ermişti. Yarışmanın final birincisi Metin Yavuz oldu.

Yeni sezon formatı hakkında bilgiler yavaş yavaş gelmeye başlarken izleyiciler ili ayrılık kararıyla üzüldü. MasterChef Türkiye’nin jürisi Mehmet Yalçınkaya’nın programdan ayrılık kararı aldığı ileri sürülmüştü. Jüri üyelerin sunumuyla birlikte dikkatleri üzerine çeken yemek yarışması programında bir ayrılık daha gerçekleşti.

Oda Tv’de yer alan habere göre yarışma programına veda eden isimlerden biri de Somer Sivrioğlu olduğu ileri sürüldü. Restoranlarıyla ilgilenmek için Avusturalya’ya döneceği söylenen şef, yarışmanın yeni sezonunda yer almayacağı bildirildi. Yerine kimin geleceği ise şimdiden izleyiciler arasında merak konusu olmaya başladı.

YENİ SEZONDA MEHMET ŞEF YOK

Haberde yer alan bilgiye göre şef Mehmet Yalçınkaya, yoğun çekim nedeniyle özel hayatına vakit ayıramadığı ve ücret konusunda da sorun yaşadığı sebebiyle programdan çekildiği söylendi. Bu durumda yerine ise Ömür Akkor’un geleceği söyleniyor.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version