Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Maraş’ta enkaz altında dört güreşçi daha var

Maraş'ta enkaz altında dört güreşçi daha var


Artı Gerçek – Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Şeref Eroğlu, 10 ili etkileyen 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerde sekiz güreşçinin kurtarıldığını, beş sporcunun vefat ettiğini, dördünün ise halen kurtarılmaya çalışıldığını söyledi.

Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Maraş merkezli depremleri 12 Şubat Güreş Turnuvası için bulunduğu Maraş’ta yaşayan Eroğlu, arama kurtarma çalışmaları esnasında açıklamalarda bulundu.

Eroğlu, Maraş’ta başta enkaz altında bulunan güreşçilerin kurtarılması olmak üzere arama, kurtarma çalışmalarına katıldı.

“Ülkece afet yaşıyoruz, aramızdan ayrılan sevdiklerimiz var. Ailemizden insanlar var. Ülke olarak bir afet yaşıyoruz. Devlet olarak millet olarak yan yana herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. 8 sporcumuz sağ salim kurtarılmıştı, 5 sporcumuz rahmetli olmuştu. 4 sporcumuz daha var, Hasanımız var, İbrahimimiz var onları bekliyoruz. İnşallah Allah onları ailelerine, ocaklarına bağışlar. Yüreğimiz yanıyor. Bugün, sadece bir federasyon başkanı değil kepçe olmak isterdim, vinç olmak isterdim, şu yükü kaldırabilsek de çocuklarımızı çıkartsak diye. Bir tane yer olsa onu ellerimizle, tırnaklarımızla kaldırırız ama sadece Maraş değil, Maraş’ın bütün ilçeleri, civar iller var.” (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version