Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Mahsun Kırmızıgül video çekip paylaştı: ‘Hatay’ı görünce kanım dondu’

Mahsun Kırmızıgül video çekip paylaştı: ‘Hatay’ı görünce kanım dondu’


Adıyaman’da günlerce depremzedelere yardım ettikten sonra Hatay’a geçen ünlü yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, ‘‘Hatay’daki yıkımın büyüklüğünü görünce kanım dondu.’’ dedi. Kırmızıgül, Hatay’da halen insanların yakınlarının cenazelerine ulaşmak için enkazların başında beklediğini belirtti.

11 ilde büyük yıkıma ve binlerce insanın can kaybına neden olan deprem felaketinin ardından Adıyaman’a giderek depremzedelere yardım çalışmalarına katılan Mahsun Kırmızıgül daha sonra Hatay’a geçti. Hatay’da gördüğü manzara karşısında şoke olan Kırmızıgül, enkaz dolu Hatay sokaklarını videoya kaydederek sosyal medya hesabından paylaştı.

“YIKIMIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖRÜNCE KANIM DONDU”

Kırmızıgül, paylaşımına “Adıyaman’dan 18 gün sonra Hatay’a geldim. Etrafımı saran insanlarımızın yoğun çadır ve kuru gıda talebi var. Hatay’daki yıkımın büyüklüğünü görünce kanım dondu. Enkazlarda hala insanlar yakınlarının cenazelerini almak için bekliyor. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin” ifadelerini kullandı.

Adıyaman’dan 18 gün sonra Hatay’a geldim. Etrafımı saran insanlarımızın yoğun çadır ve kuru gıda talebi var. Hatay’daki yıkımın büyüklüğünü görünce kanım dondu. Enkazlarda hala insanlar yakınlarının cenazelerini almak bekliyor. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin. pic.twitter.com/C0y29sAS2o

— Mahsun Kırmızıgül (@Mhsnkrmzgl) February 24, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version