Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu’ndan Kızılay tepkisi: Erdoğan’ın hakaretlerini hatırlattı; Sahi sen ne diyordun?

Kılıçdaroğlu: YSK erteleme isterse demokrasiye darbe talebi olur


Artı Gerçek – Maraş depremleri sonrası hala binlerce afetzede sokaklarda çadır beklerken Kızılay’ın çağdır sattığının ortaya çıkmasına tepkiler sürüyor.

Konuyla ilgili paylaşımda bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da yaşananlara tepki göstererek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Kızılay nerede’ diyenleri hedef gösterdiği açıklamasından bir kesit paylaştı.

Kılıçdaroğlu, “Erdoğan Kızılay ile ilgili depremzedelere hakaret ediyordun. Sahi sen ne diyordun…” notunu kullandığı paylaşımda Cumhurbaşkanının, ” Terbiyesiz terbiyesizliğini bırakmaz. İşte çıkmış bir tanesi ‘kızılay nerede’ diyor. Çadırını, yemeğini görmedik diyor. Be ahlaksız be namussuz be adi…” ifadelerinin bulunduğu video yayımladı.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osmaniye’deki AFAD Merkezi’nde 21 Şubat’ta yaptığı açıklamada ‘Kızılay nerede’ diyenleri hedef göstermiş, “Çıkmış biri Kızılay nerde diyor, be ahlaksız be namussuz be adi… Günde 2.5 milyon insana bu Kızılay yemeğini ulaştırıyor. Bir ülkede kendi kurum ve kuruluşuna bu denli ahlaksızca bulaşmak yenilir yutulur değil. 300 bin çadır kuruluyor” demişti. (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version