Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu, Akşener ve Baş’tan Twitter’a erişimin kısıtlanmasına tepki

Kılıçdaroğlu, Akşener ve Baş’tan Twitter’a erişimin kısıtlanmasına tepki


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter’a erişimin kısıtlanmasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Gizlemeye çalıştığınız her şeyi biliyoruz” dedi.

Yardımlaşma koordinasyonu için sahada bulunan arkadaşlarıma VPN kullanmalarını söyledim. Bu aklını yitirmiş Saray iktidarı, sosyal medya iletişimini kesti. Bunun sonucu yardım çığlıklarının daha az duyulmasıdır. Gizlemeye çalıştığınız her şeyi biliyoruz. Açıklamanızı bekliyoruz.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) February 8, 2023

Kılıçdaroğlu, “Yardımlaşma koordinasyonu için sahada bulunan arkadaşlarıma VPN kullanmalarını söyledim. Bu aklını yitirmiş Saray iktidarı, sosyal medya iletişimini kesti. Bunun sonucu yardım çığlıklarının daha az duyulmasıdır. Gizlemeye çalıştığınız her şeyi biliyoruz. Açıklamanızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de “Depremzedelerin ihtiyaçlarının duyurulması için iletişim kurmak bu kadar hayati bir öneme sahipken; nasıl olur da bir kısıtlama getirirsiniz? Bu nasıl bir kötülüktür? Nasıl bir vicdansızlıktır? Siz kimden, neden korkuyorsunuz? Yazıklar olsun!” dedi.

Depremzedelerin ihtiyaçlarının duyurulması için iletişim kurmak bu kadar hayati bir öneme sahipken; nasıl olur da bir kısıtlama getirirsiniz?

Bu nasıl bir kötülüktür? Nasıl bir vicdansızlıktır?

Siz kimden, neden korkuyorsunuz?

Yazıklar olsun!

— Meral Akşener (@meral_aksener) February 8, 2023

TİP Genel Başkanı Erkan Baş da erişim kısıtlanmasına tepki gösterdi. Baş, “Twitter’a kısıtlama getirmek 3 gündür enkaz altından yardım isteyen, konum paylaşan depremzedeleri ve yakınlarını arayanları susturmaktan başka bir şey değil” ifadelerini kullandı.

Twitter’a kısıtlama getirmek 3 gündür enkaz altından yardım isteyen, konum paylaşan depremzedeleri ve yakınlarını arayanları susturmaktan başka bir şey değil.

Bu alçaklık size bile çok. Size bile…

Sabrımızı taşırmayın. Aklınızı başınıza alın. Derhal kısıtlamayı kaldırın! https://t.co/Z7mGTFrOPv

— Erkan BAŞ (@erkbas) February 8, 2023


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version