Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İstanbul’un bazı ilçelerinden beklenen kar yağışı başladı

İstanbul'un bazı ilçelerinden beklenen kar yağışı başladı


Artı Gerçek – Sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve lodosun etkili olduğu İstanbul’da yüksek kesimlerde kar başladı.

Pendik, Çekmeköy ve Beykoz’da yoğun kar görülüyor.

Anadolu Yakası’nda kar yağışı başladı.

Çamlıca TEM Otoyolu gişelerinde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı, yüksek kesimlerde ve Kartal Aydos Ormanı’nda ise yoğunlaştı.

Silivri’de ise yağmur ve lodos etkili oluyor.

Çatalca beyaza büründü.

Çatalca, kar yağışının etkisiyle beyaza büründü. Çatalca’da sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oluyor. Zaman zaman tipi şeklinde yağan kar nedeniyle yerler beyaza büründü.

VALİLİK VE İBB UYARIYOR

Bugün ve takip eden günlerde İstanbul çevresinde yağmur, kuzey ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağışların, pazartesi öğle saatlerinden itibaren il genelinde kara dönüşmesinin beklendiği duyurulmuştu.

Valilik alınan tedbirleri açıklamıştı.

Şehir Hatlarının Avcılar-Bostancı, Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş, Üsküdar-Aşiyan, Maltepe-Adalar ve Beşiktaş-Adalar seferleri, hava muhalefeti (lodos) sebebiyle yapılamadı.

İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) saat 08.30 kalkışlı Bursa-Yenikapı-Kadıköy, Bandırma-Yenikapı-Kadıköy ile saat 11.15 kalkışlı Kabataş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da İstanbul’da beklenen kar fırtınasına ilişkin önlemleri açıkladı. İmamoğlu, “Mümkün olduğu kadar dışarıya çıkılmamalı” dedi. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version