Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İstanbul’da 10 ve daha küçük yaşta cocuğu olan kadın personel yarın idari izinli

İstanbul'da 10 ve daha küçük yaşta cocuğu olan kadın personel yarın idari izinli


Artı Gerçek – İstanbul Valiliği, kuvvetli kar sağanakları ve buzlanma nedeniyle yarın bazı kamu personelinin idari izinli sayılacağını açıkladı. Ayrıca kreşler ve gündüz bakımevleri de hava şartları nedeniyle yarın tatil edildi.

Valilik açıklamasında, Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan son verilere göre yarın kentte aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar sağanakları, ulaşımda aksamalar, buzlanma, don ve kuvvetli rüzgarla birlikte tipi beklendiği belirtildi.

Açıklamada, alınan meteorolojik raporlar ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, sağlık kurumlarında görevli olanlar hariç, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli, malul ve hamile personel ile kamu kurum ve kuruluşlarında görevli kadın personelden 10 ve daha küçük yaşta çocuğu bulunanların, yarın herhangi bir işleme gerek kalmaksızın bir gün süreyle idari izinli sayılacağı duyuruldu.

KREŞLER VE GÜNDÜZ BAKIMEVLERİ YARIN TATİL

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı özel kreş ve gündüz bakımevleri ile çocuk kulüplerinin faaliyetlerine de hava şartları dolayısıyla yarın ara verildiğini bildirdi. (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version