Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İmamoğlu: Deprem Seferberlik Planı’mızı Çarşamba günü açıklıyoruz

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un yenilenmesini aynı şekilde devam etsek 100 yılda bitiremiyoruz


Artı Gerçek – Maraş merkezli depremlerin ardından ildeki tüm binaların analizi için çalışma başlatan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımda Çarşamba günü saat 13:00’da “İstanbul Deprem Seferberlik Planını” açıklayacaklarını duyurdu.

İmamoğlu, “Gerçek beka sorunumuza dair çözüm, önlem önerilerimizi ve iş birliği çağrılarımızı sunacağız. Hep birlikte İstanbul’u depreme dayanıklı kent yapma yolunda buluşalım.” dedi.

İmamoğlu’nun paylaşımı şöyle:

“İstanbul Deprem Seferberlik Planımızı Çarşamba günü saat 13.00’te açıklıyoruz. Gerçek beka sorunumuza dair çözüm, önlem önerilerimizi ve iş birliği çağrılarımızı sunacağız. Hep birlikte İstanbul’u depreme dayanıklı kent yapma yolunda buluşalım.”

‘BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETMEK ZORUNDAYIZ’ DEMİŞTİ

Ekrem İmamoğlu, bir hafta önce, İstanbullulara 1999 öncesi yapılan binaların taranması için çağrıda bulunmuştu.

“Bu hayat meselesi başka bir şey değil” diyen İmamoğlu, belediyenin tarama çalışmalarına ilişkin bir video da paylaşarak şunları söylemişti:

:”İstanbullulara çağrımdır, riskli yapıları taramamıza izin verin. Şu ana kadar, 1999 öncesi yapılmış 107 bin binadan ne yazık ki sadece 29 bini tarama yapmamızı kabul etti. Gerçek tabloyu görmek ve birlikte çözüm üretmek zorundayız.”

(HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version