Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Hükümet istifa’ protestoları sonrası AKP’li Yavuz Subaşı da Beşiktaş üyeliğinden istifa etti

'Hükümet istifa' protestoları sonrası AKP'li Yavuz Subaşı da Beşiktaş üyeliğinden istifa etti


Artı Gerçek – 6 Şubat’ta Maraş’ta meydana gelen iki depremin ardından ara verilen Süper Lig, taraftarların ‘Hükümet istifa’ sloganlarıyla başladı. Fenerbahçe’nin Konyaspor’u konuk ettiği maç sonrası Beşiktaş-Antalyaspor maçının oynandığı Vodafone Park tribünlerinde deprem önlemlerinin yetersizliği ve ihmaller nedeniyle hükümete tepki gösterildi.

Beşiktaş tribünlerinde yükselen, ‘Hükümet istifa’ sloganlarının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan yardımcıları Semih Yalçın ve İsmail Özdemir ile MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Beşiktaş JK üyeliğinden ayrıldı. Son olarak, AKP Balıkesir Milletvekili Subaşı da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kongre üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Subaşı, Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:

“Böyle taraftarlık olmaz. Bunun adı; ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir zamanda kaos ve kargaşaya zemin hazırlamaktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza , Devlet Başkanımıza yapılan saygısızlığı kınıyorum. 27 .02.2023 tarihi ile @Besiktas kongre üyeliğinden istifa ediyorum.”

(HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version