Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hong Kong’lu ünlü model Choi cinayeti: Şüphelilerin kefalet talebi reddedildi

Hong Kong'lu ünlü model Choi cinayeti: Şüphelilerin kefalet talebi reddedildi


– Hong Kong’da 28 yaşındaki model Abby Choi’nin öldürülmesiyle ilgili olarak yargılanan dört kişi, bugün hakim karşısına çıktı. Şüphelilerin ünlü modelin eski kocası Alex Kwong, Kwong’un erkek kardeşi Anthony ve babaları Kwong Kau olduğu açıklandı. Alex Kwong’un 63 yaşındaki annesi de ‘soruşturmanın gidişatını saptırma’ suçlamasıyla gözaltına alınmasının ardından hakim karşısına çıkan isimler arasında yer aldı. Mahkeme, dördünün de kefalet talebini reddetti. Bir sonraki duruşmanın 8 Mayıs’ta yapılacağı açıklandı.

YAKLAŞIK 100 KİŞİLİK BİR EKİP ARAMALARA DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili soruşturma ise hâlen devam ediyor. Öldürülen dünyaca ünlü modelin bedeninin parçalarının hafta sonu şehrin dışındaki bir evdeki buzdolabında bulunduğu açıklanmıştı. Polis yetkilileri, Choi’nin kayıp vücut parçalarını bulmak için yaklaşık 100 kişilik bir ekibin bölgedeki mezarlıkta ve drenaj kanalında çalışmalarını sürdürdüğünü duyurmuştu. Tai Po’daki bir dairede dün Choi’ye ait vücut parçaları bulunmuş, yetkililer bir çorba tenceresi içinde kafatasının bulunduğunu açıklamıştı. Yapılan incelemelerde kafatasında bir delik tespit edilirken, tencerede kaynatılmasından ötürü kimlik tespiti için DNA testi yapılacağı açıklanmıştı.

LÜKS DAİRE SATIŞINDAKİ ANLAŞMAZLIK YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLMÜŞ OLABİLİR

Yetkililer, Choi’nin gövdesi ve kollarının henüz bulunamadığını açıkladı. Polis, Choi’nin lüks bir daireyi satmayı planladığı için eski eşi ve akrabaları ile anlaşmazlık yaşadığını açıkladı. Choi’nin eski kayınpederinin genç mankeni daha önce de tehdit ettiği de belirtildi.

ULUSLARARASI ÜNE SAHİPTİ

Uluslararası moda camiasında tanınan bir isim olan Abby Choi, son olarak Paris Moda Haftası’nda podyuma çıkmış ve ünlü modacı Elie Saab’ın 2023 ilkbahar-yaz kreasyonu için kamera karşısına geçmişti. Aynı zamanda sosyal medya fenomeni de olan Choi’nin eski kocasından iki çocuğu bulunuyordu. Çocukların velayetinin, anneannelerine verilmesi bekleniyor. (DIŞ HABERLER)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version