Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hong Kong’da kadın cinayeti: Ünlü modelin cesedi parçalara ayrılmış şekilde bulundu, üç kişi gözaltında

Hong Kong'da kadın cinayeti: Ünlü modelin cesedi parçalara ayrılmış şekilde bulundu, üç kişi gözaltında


– Hong Kong, 28 yaşındaki ünlü model Abby Choi’nin öldürülmesiyle sarsıldı. L’Officiel Monaco adlı moda dergisinin kapağında daha geçen hafta boy gösteren Choi için çarşamba günü kayıp ihbarı yapılmıştı. Polis, dünyaca ünlü modelin bedeninin parçalarının şehrin dışındaki bir evdeki buzdolabında bulunduğunu açıkladı.

Tai Poi mahallesindeki evde elektrikli testere ve et dilimleyici de bulunurken, cesedin bazı parçaları hâlâ aranıyor. Polis, cinayetle ilgili olarak aralarında Choi’nin eski eşinin de bulunduğu üç kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

ESKİ KAYINVALİDESİ DE GÖZALTINDA

Modelin eski eşi ve erkek kardeşinin yanı sıra 63 yaşındaki annelerinin de ‘soruşturmanın gidişatını saptırma’ suçlamasıyla gözaltına alındığı belirtildi. Şüphelilerin yarın hakim karşısına çıkması bekleniyor.

YAKLAŞIK 100 KİŞİLİK BİR EKİP ARAMALARA DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirten Chung, Choi’nin kayıp vücut parçalarını bulmak için yaklaşık 100 kişilik bir ekibin bölgedeki mezarlıkta ve drenaj kanalında çalışmalarını sürdürdüğünü de ekledi.

ULUSLARARASI ÜNE SAHİPTİ

Uluslararası moda camiasında tanınan bir isim olan Abby Choi, son olarak Paris Moda Haftası’nda podyuma çıkmış ve ünlü modacı Elie Saab’ın 2023 ilkbahar-yaz kreasyonu için kamera karşısına geçmişti. Aynı zamanda sosyal medya fenomeni de olan Choi’nin eski kocasından iki çocuğu bulunuyordu. Çocukların velayetinin, anneannelerine verilmesi bekleniyor. (DIŞ HABERLER)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version