Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hatayspor’lu Christian Atsu enkaz altından kurtarıldı

Hatayspor'lu Christian Atsu enkaz altından kurtarıldı


Artı Gerçek – Maraş Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerden etkilenen Hatay’da arama kurtarma çalışmalarının yetersizliğine tepkiler sürüyor. Hatay’da 520 kişinin öldüğü açıklanırken pek çok kişi ise yardım bekliyor. Hatayspor’da forma giyen ve enkaz altında kalan Ganalı futbolcu Christian Atsu’nun kurtarıldığı ancak Sportif Direktörü Taner Savut’un hala enkaz altında olduğu öğrenildi.

Hatayspor Basın sözcüsü Mustafa Özat, havanın iyice soğumaya başladığını ancak bölgeye yardım ulaşmadığını aktardı:

‘YARDIM BAŞKA YERLERE GİDİYOR’

“Hatay’da herkes sokakta ama yardım yok. Hatay’a gelmesi gereken yardım başka yerlere gidiyor. Hatay’a yardım istiyoruz, ayrım yapılmasını istemiyoruz.”

Hatayspor’un yeni sezon öncesi Al-Raed’den kadrosuna kattığı ve bir dönem Chelsea, Everton ve Newcastle United forması giyen Christian Atsu, Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut deprem anında enkaz altında kaldı.

‘SAVUT VE ATSU’YA ULAŞAMADIK’

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Sportif Direktörümüz Taner Savut’un enkaz altında olduğunu biliyoruz ama kendisine ulaşamadık. Christian Atsu’ya da ulaşamadık, binasının enkaza döndüğünü öğrendik.”

ESKİ TAKIMI PAYLAŞTI: İYİ HABERLER İÇİN DUA EDİYORUZ

Atsu’nun önceki takımlarından Newcastle United, futbolcunun bir fotoğrafını paylaşarak “İyi haberler için dua ediyoruz” dedi.

Volkan Demirel’in ekibi Hatayspor’da yer alan atletik performans antrenörü Murat Bel ve ailesi, enkazdan sağ bir şekilde çıkarılmış., Bel ve ailesinin durumunun iyi olduğu belirtilmişti.

Futbolculardan Burak Öksüz, enkazdan sağ olarak kurtulmuş, futbolculardan Onur Ergün ve Bertuğ Yıldırım ise durumlarının iyi olduğuna dair paylaşımlar yapmıştı. (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version