Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hatay’da enkaz altından 261. saatte kurtarılan kişi, yakınıyla telefonda görüştü

Hatay’da enkaz altından 261. saatte kurtarılan kişi, yakınıyla telefonda görüştü


Hatay’ın merkez Antakya ilçesindeki binanın enkazından 26 yaşındaki Mehmet Ali Şakiroğlu ile 34 yaşındaki Mustafa Avcı, depremin 261. saatinde sağ çıkarıldı.

Hatay’da yıkılan özel bir hastanenin enkazından 261 saat sonra sağ çıkarılan 34 yaşındaki Mustafa Avcı, tıbbi müdahalenin ardından telefon numarasını hatırladığı bir yakınıyla görüşme gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kurtarılan Mustafa Avcı’nın yakını ile telefon görüşmesi yaptığı anın görüntüsünü paylaştı.

Koca paylaşımında, “Hatay’da enkaz altından 261’inci saatte, bu gece kurtarılan Mustafa, tıbbi müdahalenin ardından ilk olarak, telefon numarasını hatırladığı bir yakınını aradı. Kardeşimiz Mustafa’yı bu kadar iyi görmekten çok mutluyuz” ifadelerine yer verdi.

Bakan Koca, Mehmet Ali için de, “Hayat dolu haberler bu gece birbirini izliyor. Kardeşimiz Mehmet Ali, Hatay’da enkaz altından 261’inci saatte kurtarılan ikinci vatandaşımız. İlk tıbbi müdahalesi Sahra Hastanesinde yapıldı. Şu an Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altında” ifadelerini kullandı.

Hatay’da enkaz altından 261’inci saatte, bu gece kurtarılan Mustafa, tıbbi müdahalenin ardından ilk olarak, telefon numarasını hatırladığı bir yakınını aradı. Kardeşimiz Mustafa’yı bu kadar iyi görmekten çok mutluyuz. pic.twitter.com/t0jrmH0M6r

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) February 16, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version