Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Haluk Levent, Bahçeli’ye cevap verdi: Daha dün MHP milletvekilleri ziyaretimize geldi

Haluk Levent, Bahçeli’ye cevap verdi: Daha dün MHP milletvekilleri ziyaretimize geldi


AHBAP’ın kurucusu sanatçı Haluk Levent, kendisini sert sözlerle hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sosyal medya hesabından cevap verdi. Levent, Bahçel’nin ‘yanlış yönlendirildiğine inandığını’ belirtti.

“Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete geldi” diyen Levent, şu ifadeleri kullandı: “Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz.”

Halik Levent daha sonra Ahbap’ın denetlenmesiyle ilgili de bir paylaşımda bulundu. Levent, “Uluslararası denetim şirketlerini ve Türk denetim şirketini bugün açıklayacağımızı belirtmiştik. TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ tüm satın almalar süresince Ahbap’ı denetleyecek. Yurtdışı firmasını 4 saate açıklayacağız.” yazdı.

DEVLET BAHÇELİ: BU SAHTEKARLAR… 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin bugünkü grup toplasında gündemi değerlendirirken deprem bölgesindeki yardım çalışmaları ile gündeme gelen AHBAP ve Babala TV’yi hedef almıştı. Bahçeli, “Bu sahtekârların artık Türk televizyonlarında yer almaması lazım. Devleti acz içinde gösterircesine sosyal medyaya üşüşenler bindikleri dalı kestiklerini ne zaman anlayacaklardır? Yardım ve desteklerin AFAD aracılığıyla yapılması en doğru yoldur.” demişti.

Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti.
Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum.
Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum.
Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz. https://t.co/ifT3P0XkU6

— Haluk Levent (@haluklevent) February 14, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version