Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Eski YÖK Başkanı: Ülke ekonomisini iflasa sürükleyenlerden hesap sorulmalı

‘Üniversite diploması yok ama Anayasayı okuyacak kadar Türkçe bilir’


Eski Yükseköğrenim Kurulu (YÖK) Başkanı ve Gelecek Partisi kurusucu Prof. Dr. Ziya Özcan, bütün uyarılara rağmen ülke ekonomisini iflasa süreklediği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan hesap sorulmasını istedi.

Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ülke ekonomisini bütün uyarılara rağmen iflasa süreklediği için hesap sorulması, şahsi ve akrabalarının servetlerinin sorgulanması gerektiğini ifade etti. Özcan, seçim gecesi ülkeyi terk etmemesi için azami dikkat gösterilmesini istedi.

Özcan,’ın paylaşımı şu şekilde: “Bütün uyarılara rağmen bile bile göre göre ekonomiyi iflasa sürüklediği için RTE’den hesap sorulmalı, şahsi ve akrabalarının servetleri sorgulanmalıdır. Seçim gecesi ülkeyi terk etmemesi için azami dikkat gösterilmelidir.”

Bütün uyarılara rağmen bile bile göre göre ekonomiyi iflasa sürüklediği için RTE’den hesap sorulmalı, şahsi ve akrabalarının servetleri sorgulanmalıdır. Seçim gecesi ülkeyi terk etmemesi için azami dikkat gösterilmelidir.

— Yusuf Ziya Özcan (@yziyaozcan) February 2, 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meclis’teki oturumlara katılmayan vekillere “maaşlarının haram olacağı’ yönündeki uyarısını hatırlatan Özcan, “Meclise gelmeyen AKP vekillerine maaşları haram oluyor da memleketin ekonomisini batıranlara helal mi oluyor?” dedi.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version