Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Depremzede gencin isyanını babası bastırmaya çalıştı: ‘Tutuklanmasın’

Depremzede gencin isyanını babası bastırmaya çalıştı: 'Tutuklanmasın'


Artı Gerçek – Maraş merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. İki büyük depremin etkilediği on ilden biri olan ve arama kurtarma çalışmalarının yetersiz kaldığı konusunda çokça gündeme gelen Adıyaman’da depremzede bir genç devlet yetkililerinin bölgede olmadığını belirterek isyan etti. Görüntülerde basına konuşan gencin babasın susturmaya çalışması dikkat çekti.

HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş, sosyal medya hesabı üzerinden Adiyamanlı gencin isyanına ilişkin görüntüyü paylaştı. Beştaş paylaşımında, “’Bize kefen gönderin’ diyen genç Adıyamanlı ve sözlerinden korkan babası…” notunu kullandı.

Görüntülerde, “Allah devletimize zeval vermesin, yine yoklar; yine yoklar, yine yoklar… Siz bugün olmayacaksanız defolun gidin. İsterseniz gelin beni tutuklayın ya da boynumu kesin…” deyince babası genci susturmaya çalıştığı görünüyor.

Genç, “Bırak, ne oluyorsa olsun” diyerek sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Hiçbir şey yollamıyorsanız kefen yollayın. Sizde bir gram şeref, haysiyet varsa yollayın. Ne oluyorsa olsun artık; bu, işin son noktası… Bi şehir yerle bir oldu… Kefen yollayın bize bari…” (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version