Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Depremlerde en az 17 gazeteci de vefat etti

Depremlerde en az 17 gazeteci de vefat etti


Artı Gerçek – Maraş merkezli olan ve 10 ilde 31 bini aşkın kişinin ölümüne yol açan depremlerde, en az 17 gazeteci de vefat etti. Gazeteci Faruk Bildirici, bugün yayımlanan yazısında bu kişilerim isimlerini açıkladı.

“Ne yazık ki, bu depremde yaşamını yitirenler meslektaşlarımız da oldu. Başımız sağ olsun. Toparlayabildiğim kadarıyla bu depreme tam 17 gazeteciyi kurban verdik” diyen Bildirici, vefat eden gazetecilerin isimlerini şöyle verdi:

Ayşe Figen Arlı (İskenderun Ses), Aziz Çevlik (Manşet / K. Maraş), Burak Alkuş (Adıyaman Ses), Burak Milli (AA / Hatay), Gökhan Aklan (İHA / Hatay), Hidayet Özdemir (Gazeteci -Yazar/Adıyaman), İskender Korkut (Mercan TV/Adıyaman), İzzet Nazlı (DHA/Hatay), Kemal Öner (Adıyaman Telgraf), Meltem Özgen (TV sunucu/Adana), Muhammed Akan (Adıyaman Haber) Mustafa Yüzbaşıoğlu (Bugün / K. Maraş), Neşet Alkan (Haber Ekspres/Hatay), Ruhi Akan (Jet Haber/Adıyaman), Yunus Emre Doğan (Mercan TV/Adıyaman) Zübeyir Pektaş (Halkın Sesi / Adıyaman), Fatih Bayın (Radyo Tek / Adıyaman).

Bildirici’nin yazısına göre, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin İskenderun Temsilcisi Akın Bodur da enkaz altından yaralı olarak kurtarıldı. Bodur’un tedavisi sürüyor. (Kaynak)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version