Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Davutoğlu’ndan ‘taraftar yasağı’ tepkisi: Ne yapacaklarını şaşırdılar

Davutoğlu'ndan 'taraftar yasağı' tepkisi: Ne yapacaklarını şaşırdılar


Artı Gerçek – Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının hükümete yönelik protestoları sonrası Kayserispor’un sarı lacivertli taraftarların bu hafta oynanacak Kayserispor – Fenerbahçe maçında Kadir Has Stadı’na alınmayacağını duyurmasına tepki gösterdi.Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Fenerbahçe taraftarı ile Beşiktaş taraftarının geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda “Hükümet istifa” sloganları atmasını hatırlatan Davutoğlu,

“Korku dağları bekler! Ne yapacaklarını şaştılar, Kayserispor-Fenerbahçe maçı için taraftara getirilen deplasman yasağıyla mı iktidarınızı koruyacaksınız? Derhal bu yanlıştan dönün.”

NE OLMUŞTU?

Maraş merkezli depremleri sonrasında yardım ve arama kurtarma çalışmalarındaki eksiklikler geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda da taraftarlar tarafından protesto edildi. Fenerbahçe taraftarlarının 25 Şubat’ta Konyaspor maçı boyunca “Hükümet istifa” sloganları atmasının ardından, 26 Şubat günü de Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş tribünlerinden aynı tezahüratlar yükseldi. Aynı dakikalarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, futbol müsabakalarının seyircisiz ya da ‘tedbir alınarak’ oynanmasını istedi. ‘Hükümet istifa’ sloganı kesilmek bilmeyince MHP lideri Beşiktaş üyeliğinden istifa etti. Bahçeli’nin ardından birçok MHP’li de aynı kararı aldığını duyurmuştu. Sonrasında, aralarında Kayserispor’un da olduğu bazı futbol kulüpleri ise tribünlerde slogan atılmasını kınadı. (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version