Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Çöpe atılan aracın sahibi: Aracımı hor gördüler

Çöpe atılan aracın sahibi: Aracımı hor gördüler


Artı Gerçek – İstanbul Başakşehir’de bulunan Güngören Bağcılar Sanayi Sitesi’nde, iş yeri önüne park edilen aracın kaldırılarak çöp konteynerlerinin üstüne bırakılan otomobil çok konuşuldu. İlginç olayla ilgili aracın sahibi Abdulkerim Fırat sessizliğini bozdu Fırat yaptığı açıklamada, “Aracımın başına böyle bir şey geleceğini bilsem öyle bir şey yapar mıyım? Orada bir Şahin değil de lüks bir araç olsaydı bunu yapamazlardı. Benim aracımı hor görerek bunu yaptılar” diyerek duruma tepki gösterdi.

Show Haber’in haberine göre, nakliye işiyle ilgilenen aracın sahibi Abdulkerim Fırat, “Aracımın başına böyle bir şey geleceğini bilsem öyle bir şey yapar mıyım? Plakayı sorgulatıp aileme ulaşabilirler. Bir buçuk saatte aracın başına bu olaylar geldi. Aracı o halde görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Kim ister aracını o halde görmeyi, dalga konusu oldu bir de. Orada bir Şahin değil de lüks bir araç olsaydı bunu yapamazlardı. Benim aracımı hor görerek bunu yaptılar. Aracın alt tabanında ezilmeler oldu, şikayetçiyim” dedi.

NE OLMUŞTU

Başakşehir İkitelli Güngören Sanayi sitesinde bir kişi, otomobilini bir iş yerinin önüne park etmek istedi. Kaynak işleri yapan esnaf, sürücüden aracı bırakmamasını istedi. Ancak otomobili bırakan sürücü ayrılarak uzaklaştı. Duruma öfkelenen esnaf iki gündür alınmayan otomobili, forklift kaldırarak çöp konteynerlerinin üzerine bıraktı. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version