Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Çöken inşaat eksenli muhafazakar belediyecilik’

Depremzedeler öfkeli: Medya Adıyaman’ı göstermiyor, halk bitti, inşallah vali yargılanır


Gelecek Partisi Genel Sekreteri Kani Torun, “depremde çökenin binalar değil inşaat eksenli muhafazakar belediyecilik olduğunu” belirtti.

Gelecek Partili Torun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Şimdi özeleştiri zamanı. K Maraş belediyesi 1989 dan beri Refah, Fazilet bilahare AK parti tarafından yönetiliyor. Fay hattında dikey mimariye izin verildi. Çöken sadece binalar değil inşaat eksenli muhafazakar belediyeciliktir.” dedi.

Şimdi özeleştiri zamanı. K Maraş belediyesi 1989 dan beri Refah, Fazilet bilahare AK parti tarafından yönetiliyor. Fay hattında dikey mimariye izin verildi. Çöken sadece binalar değil inşaat eksenli muhafazakar belediyeciliktir.

— Dr. C. Kani Torun (@torunkani) February 12, 2023

AKP’NİN REKLAM FİLMİ YENİDEN GÜNDEM OLDU

Öte yandan AKP’nin imar affıyla ilgili reklam filmi yeniden gündem oldu.

Reklamda, bir kadın “Bilip bilmeden iki göz yer yaptık. Ama hep ha yıkıldı ha yıkılacak korkusuyla yaşadık. Bizimle helalleşiyorlar mı?” diye soruyor. Reklamın başrol oyuncusu Hasan Kaçan, “Devlet vatandaşın sorununu çözmek için var” yanıtını veriyor.

Yine reklamda yaşlı bir adam “Oğlum evlendiğinde kiraya bile çıkamıyordu. Hanımın bileziklerini sattık, el mecbur bahçede de onlara bir yer yaptık. Bu durum bizim için de geçerli mi” diye sorunca Hasan Kaçan, “Üzme kendini amcacığım evlatların evlerinde gönül rahatlığıyla otursunlar. İnternetten başvurup yapı kayıt belgesini almanız yeterli” cevabını veriyor.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version