Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

CHP, Twitter’a erişimi kısıtlayan BTK hakkında suç duyurusunda bulundu

CHP, Twitter’a erişimi kısıtlayan BTK hakkında suç duyurusunda bulundu


– Maraş’ta 9 saat arayla meydana gelen iki deprem büyük bir yıkıma yol açarken, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) da enkazlara ulaşma ve dayanışma organizasyonda kilit bir önem sağladığı sırada Twitter’ı kısıtlamıştı.

CHP, Maraş’taki depremlerin ardından; sosyal medyaya erişimin kısıtlanması karşısında BTK yetkilileri hakkında suç duyusunda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve CHP Medya ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, BTK hakkındaki suç duyurusunda bulunulmasının ardından açıklama yaptı.

Akın, “İnsanlar canlarıyla savaşıyor, ailelerine ulaşmak için mücadele ediyor, diğer taraftan da birileri; bir el, bir kol gidiyor Twitter’ı kapatıyor. Böyle bir iş akıl dışıdır, mantık dışıdır, ahlak dışıdır” dedi. Özkan ise “Sahada suyu dağıtamayan, ekmeği dağıtamayan, makineleri organize edemeyen; kentleri, enkaz altındakileri çaresizliğe, şehir içindeki insanlarımızı sefalete mahkûm eden saray rejimi, interneti kapatarak bir insanlık suçu işlemiştir. Biz bunun takipçisiyiz” dedi. (HABER MERKEZİ)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version