Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bursa’da otoyolda zincirleme kaza: Dört ölü, yedi yaralı

Bursa’da otoyolda zincirleme kaza: Dört ölü, yedi yaralı


Artı Gerçek – Türkiye genelinde etkili olan yağışlı hava çok sayıda trafik kazasına da yol açıyor. Diyarbakır’da sekiz kişinin öldüğü kazanın ardından, Bursa’dan bir ölümlü kaza haberi daha geldi.

Kuzey Marmara Otoyolu Selçukgazi mevkisinde İstanbul istikametine seyir halinde olan sürücüleri ve plakaları henüz öğrenilemeyen iki otomobil, ikisi cip olmak üzere dört aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye, AFAD, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre dört kişi öldü, yedi kişi yaralandı. Ölenlerin tamamının kadın, yaralılardan ikisinin de çocuk olduğu öğrenildi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, “Selçukgazi tünelinden sonra İstanbul istikametinde bir araç muhtemelen arıza yapıyor. Arıza yapınca arkadan gelen araçlar zincirleme kazaya sebebiyet veriyor. Şu anda 4 ölü var maalesef. Yaralıların tamamı Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. İkisinin durumu ağır. Olaya müdahale ediliyor. Yol trafiğe kapalı. Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından yolu açacağız. AFAD ve diğer ekiplerimiz bölgede çalışmasını sürdürüyor” dedi.

Bursa’da dün de, akrabalarının düğününe katılmak için Çanakkale’den yola çıkan altı kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobilin kaza yapması sonucu biri çocuk, beş kişi ölmüştü. (AA/DHA)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version