Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Buldan ve Sancar’dan Twitter kısıtlamasına tepki: Zulümdür

Buldan ve Sancar'dan Twitter kısıtlamasına tepki:  Zulümdür


Artı Gerçek – Maraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin yarattığı yıkımın etkileri sürerken Twitter’a erişim kısıtlaması getirilmesine tepkiler devam ediyor. HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile iletişimin önünün açılması çağrısında bulundu.

‘YARDIMLARI ENGELLEMENİN KİME NE FAYDASI VAR?’

“OHAL ilan etmenin, sosyal medyayı kısıtlamanın, yardımları engellemenin kime ne faydası var?” diye soran Buldan’ın paylaşımı şöyle:

“Halkın yardım çığlıklarını, feryadını bu tür yöntemlerle engellemek vicdansızlıktır. Bir an önce iletişimin ve dayanışmanın önünü açın. Gölge etmeyin bari!”

‘DAYANIŞMAYI ENGELLEYEMEZSİNİZ’

“Halkın dayanışmasını engelleyemezsiniz” diyen Sancar’ın paylaşımı ise şöyle:

“On binler enkaz altındayken, yüz binler buz gibi havada aç susuz destek ve yardım beklerken, milyonlar yakınlarından haber almaya çalışırken sosyal medyayı susturmak zulümdür. Halkın dayanışmasını engelleyemezsiniz.”

Deprem bölgesinde yaralar sarılmaya çalışırken ve binlerce kişi hala enkaz altındayken uygulanan sosyal medya kısıtlamasına birçok sanatçı ve siyasi liderden tepki gelmişti. (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version