Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Beşiktaş’tan istifa edememiş, Bahçeli aidat ödemediği için üyeliği düşürülmüş!

Beşiktaş’tan istifa edememiş, Bahçeli aidat ödemediği için üyeliği düşürülmüş!


Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından stadyumlarda yükselen ‘hükümet istifa’ sloganlarına tepki için Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP’li yöneticilerin yıllık üyelik aidatlarını ödemediği için üyeliklerinin daha önce sonlandırıldığı ortaya çıktı.

Beşiktaş – Antalyaspor maçında “hükümet istifa” sloganlarının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İsmail Özdemir ile MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay Beşiktaş Kongre üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifaların ardından Beşiktaş Kulübü Disiplin Kurulu Başkanı avukat Ahmet Akpınar sosyal medyadan yaptığı açıklamada istifa edenler arasında yıllık üyelik aidatını yatırmayanların bulunduğunu, bu nedenle kongre üyeliklerinin daha önce düşmüş olduğunu belirtti.

”RESMİ NİKAH OLMADAN BOŞANMA DAVASI AÇMAK İLE EŞDEĞER”

Akpınar Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Aidat ödemediği için üyeliği düşenlerin, keza kongre üyesi olmadığı halde kulüp üyeliğinden istifa edildiği beyanları, resmi nikah olmadan boşanma davası açmak ile eşdeğer sayılır” ifadelerini kullandı.

AİDAT ÖDEMEDİĞİ için üyeliği düşenlerin,keza kongre üyesi olmadığı halde kulüp üyeliğinden İSTİFA edildiği beyanları ,RESMİ NİKAH OLMADAN BOŞANMA DAVASI AÇMAK İLE EŞDEĞER sayılır…ikisi de mantıksız diyenler!!!

— ahmet akpınar (@AvAhmetAkpinar) February 27, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version