Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bekir Bozdağ Diyarbakır’da yuhalandı: ‘Hangi yüzle geliyorsunuz?’

Bekir Bozdağ Diyarbakır’da yuhalandı: ‘Hangi yüzle geliyorsunuz?’


Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve AKP Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat’ın, Diyarbakır’da vatandaşlar tarafından yuhalandığı görüntüler ortaya çıktı.

Bozdağ ve Eronat, depremde yıkılan enkazların olduğu bölgeye gittiklerinde vatandaşların tepkisiyle karşılandı. Yuhalanan ikili, polis ve korumalar tarafından bölgeden hızla uzaklaştırılırken, istifa sesleri de yükseldi.

AKP’Lİ BAKANA DEPREM BÖLGESİNDE PROTESTO..
YUHALADILAR..

📌Diyarbakır’da deprem bölgesine giden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, depremzedeler tarafından protesto edildi.

🔴Halkın tepkisinden sonra Adalet Bakanı Bozdağ ve AKP heyeti hızla olay yerini terk etti. pic.twitter.com/RPyxpSsIKA

— KRT TV (@krtkulturtv) February 10, 2023

Tepkilere yanıt vermeyen Bozdağ’ın yürümeye devam ettiği, “Arkalarından devlet bitti, devlet bitti”, “Hırsızlar hırsızlar”, “İstifa edin” şeklinde bağrıldığı duyuldu.

Görüntülerde Bozdağ ve Eronat’ın, enkaz bölgesine çevrelerindeki silahlı onlarca özel harekat polisi ile girmesi de dikkat çekiyor.

Diyarbakır’a giden AKP milletvekili Oya Eronar ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ halk tarafından yuhlandı kovuldu…Ne yüzle? #cokusdonemi pic.twitter.com/w3Bzb0V3EB

— Who? (@who98408150) February 10, 2023

Bir başka görüntüde ise Oya Eronat’ın kendisine gösterilen tepki sonrası el kol hareketleri yaparak söylendiği görülüyor. Eronat uzaklaşırken bir vatandaşın, “Buraya hangi yüzle geliyorsunuz?” dediği duyuluyor.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version