Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bahçeli: Bunları tek tek not alıyoruz

Bahçeli: İYİ Parti CHP'ye kazan kaldırdı, adayları hala yok


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki haftalık grup toplantısında depremlere ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, depremin ardından menfaat çıkarmaya çalışanları tek tek not ettiklerini söyledi.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“İnsanlığın felaketler karşısındaki refleks ve tepkisi coğrafyaların hepsinde hemen hemen aynıdır. Çünkü insan olanın ruhu vardır, kalbi vardır acısı vardır.

Yalan haber yayan, dedikodu çıkaran, malumat kirliliğine umut bağlayan siyasi yamyamlığa heves eden kim varsa insanlığı kuşkulu ve tartışmaya açıktır.

Fırsatçılığın karanlığından istifade ede etiketleri arttıranlar, kiraları artıranlar, kasasını doldurmak için hareket edenler bu milletin bir ferdi olamayacağı gibi şerefli de sayılamazlar

Depremden Menfaat devşirmenin arayışında olanlar ahlaksızlığın markalarıdır. Bunları tek tek not aldığımız da bilinmelidir.”

NE OLMUŞTU?

Bahçeli’nin sesi ilk defa, depremden bir gün sonra 7 Şubat’ta Twitter’dan duyulmuştu.

Bahçeli, olağanüstü hal (OHAL) ilanını savunarak depremzedeler içi başsağlığı ve geçmiş olsun mesajları yayınlamıştı.

Bahçeli, depremden sonra bölgeye gitmemesi ve suskunluğu nedeniyle yoğun biçimde eleştirilmiş, 14 Şubat’ta yaptığı Meclis grup toplantısında, “MHP Genel Başkanı olarak depremden zarar görmüş illerimizi, vatandaşlarımızı ziyaret etmek amacıyla, kararı tatbik etmek için makul bir zaman kollamıştım. O zaman gelmiştir” demişti.

Bahçeli, depremin üzerinden 15 gün, ziyaret açıklamasının üzerinden ise 7 gün sonra bölgeye ilk ziyaretini dün gerçekleştirdi.

AHBAP’I VE BABALA’YI HEDEF ALMIŞTI

Partisinin geçen haftaki grup toplantısında açıklamalarda bulunan Bahçeli, yardım faaliyetleri yürüten AHBAP ve Babala TV ekibini hedef almıştı.

Bölgeye yapılan yardımların resmi kurumlar aracılığıyla sağlanması gerektiğini söyleyen Bahçeli, “Devleti bir kenara itip ahbap çavuş ilişkisi içinde yardım toplanması bizim nazarımızda yanlıştır. Devletin yetişemediği ne vardır ki ‘Ahbapcılar’ ve ‘Babalacılar’ kanat çırpmaktadır?” demişti. (HABER MERKEZİ)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version