Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li Şamil Tayyar ile MHP’li Sermet Atay arasında ‘müteahhit’ kavgası

AKP'li Şamil Tayyar ile MHP'li Sermet Atay arasında 'müteahhit' kavgası


– Maraş depremlerinde, Antep’te yaptığı binalar yüzlerce yurttaşın öldüğü, yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanan Nurdağı Belediyesi’nin AKP’li meclis üyesi ve imar komisyonu başkanı Yunus Kaya, AKP’li Şamil Tayyar ve MHP’li Sermet Atay arasında tartışmaya yol açtı.

AKP MKYK üyesi ve eski Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay sosyal medya üzerinden birbirlerine sert sözler sarf etti.

Atay için ‘uyuşturucu’ ve ‘fuhuş’ başlıkları altında iddialarda bulunan Şamil Tayyar, bir diğer milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan’ın yurtdışına kaçarken yakalanan müteahhit Yunus Kaya’nın hamisi olduğunu iddia etti.

Tayyar ardından, sosyal medya hesabında, “Ziyaretinden komplo teorisi üretenlere son kez yazıyorum. Nurdağı’nda Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bey’in yolunu kesip mektup veren Ünal Yıldırım, o inşaatta oğlu, gelini ve torununu kaybetti” notuyla mektup paylaştı.

Mektupta, Ünal Yıldırım isimli yurttaşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Yunus Kaya’yı şikayet ettiği görülüyor.

NE OLMUŞTU?

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Nurdağı’da yıkılan binalarla ilgili olarak yaptığı paylaşımda isim vermeden Şamil Tayyar’ı işaret etmiş, “Her olayı takip edip, tweet atan şehrimizin ünlü siyasetçisi, Nurdağı’nda en fazla ölüme sebebiyet veren müteahhit siyasetçiyi takip etsene. Bu konuda senden tweet bekliyoruz. Korkma zaten emniyet, adliye gereğini yapacak. Ucu nereye giderse gitsin devlet hesap soracak. Hadi bekliyorum” paylaşımında bulunmuştu.

Tayyar da ardından Kaya’yla kendisini yakın gösteren MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’a, “Gerekirse siyaseten bedelini de öderim” diyerek tepki gösterdi.

Tayyar, kendisine yönelik bu suçlamayı gündeme getiren MHP’li Atay için de “İddialarınızı ispat etmezseniz şerefsiniz diyeceğim, şerefiniz yok ne çare” dedi.

Şamil Tayyar, Twitter hesabından MHP’li Sermet Atay’a yönelik çok ağır ifadeler içeren paylaşımlar yaptı.

Atay için ‘uyuşturucu ve fuhuş’ suçlaması yapan Tayyar, Gaziantep MHP Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan’ın da yurt dışına kaçarken yakalanan müteahhit Yunus Kaya’nın hamisi olduğunu açıkladı.

Nurdağı’nda 5 binası çöken AK Partili müteahhit Yunus Kaya ise bugün Mersin’de yakalandı. (HABER MERKEZİ)


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version