Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li Leyla Şahin Usta, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni deprem üzerinden eleştirdi, Kılıçdaroğlu’na çıkıştı: Bunun hesabını siz vereceksiniz millete

AKP’li Leyla Şahin Usta, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni deprem üzerinden eleştirdi, Kılıçdaroğlu’na çıkıştı: Bunun hesabını siz vereceksiniz millete


AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, deprem bölgesine giderek, “Bu çöküş tam da sistematik rant siyasetinin sonucudur” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Usta, “Bunun hesabını siz vereceksiniz. Ülkenin en büyük afeti sizsiniz” dedi.

AKP’li Usta, Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma sebep olan depremin ardından bölgede giderek açıklama yapan ve, “Halkımızın halini yerinde gördüm. Yaşananlara siyaset üstü bakmayı, iktidarla hizalanmayı reddediyorum. Bu çöküş tam da sistematik rant siyasetinin sonucudur. Erdoğan’la, sarayıyla ve rant çeteleriyle hiçbir zeminde buluşmayacağım. Ben halkımın kavgasını vereceğim. Sonuna kadar” diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu’na, “Bunun hesabını siz vereceksiniz” karşılığını verdi. 

Usta, Twitter hesabından, “Hatay’da Büyükşehir Belediye Başkanı ortada yok. Koordinasyona çağırıyoruz gelmiyor. Su hizmetleri nerede gelip bilgi veren yok. Cenaze hizmetleri yok. Bir tane Hatay Büyükşehir bürokratı ve aracı yok buralarda. Bunun hesabını siz vereceksiniz millete. Ülkenin en büyük afeti sizsiniz” diye yazdı. 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version