Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ahmet Hakan’dan tepki çeken deprem yorumu: ‘Olumsuzluklar çok az aslında, diğerleri hava civa…’

Ahmet Hakan'dan tepki çeken deprem yorumu: 'Olumsuzluklar çok az aslında, diğerleri hava civa...'


– Maraş’ta 9 saat arayla meydana gelen iki büyük deprem sonrası yıkımla mücadele devam ediyor.Birçok bölgeye arama kurtarma ve enkaz çalışmaları halen ulaşmadı. Yurttaşlar bu konuyla ilgili tepkilerini dile getirirken iktidar kanadından ve iktidara yakın isimlerden tepki çeken açıklamalar da gelmeye devam ediyor.

Son olarak Hürriyet Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın CNN Türk’te moderatörlüğünü yaptığı Tarafsız Bölge programında, depremlerin ardından devam eden arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili sözleri tepki çekti.

“OLUMSUZLUKLAR ÇOK AZ ASLINDA…”

Ahmet Hakan, deprem sonrası yürütülen enkaz ve kurtarma çalışmalarındaki olumlu yönlerin olumsuzluklara oranla daha fazla olduğunu iddia etti

“Olumsuzluklar çok az aslında, ama onlar tabi çok can sıkıcı oldukları için bize fazla geliyor” diyen sözlerine şöyle devam etti:

“Aslında olumlu taraflarımız daha fazla.Yani bizim toplumumuzun esas estirdiği rüzgar, dayanışma rüzgarı. Bunu unutmayalım. Biz esas dayanışmayı büyütüyoruz. Diğerleri hava civa, çok önemli değil yani. Onlara çok aldırış etmeyin.”

Hakan’ın bu sözleri sosyal medyada eleştirilere neden oldu. (HABER MERKEZİ)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version